Werken bij

Vadain is één van de grootste gordijnleveranciers in de Benelux. We hebben in Nederland twee ateliers: één in Genemuiden en één in Helmond. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega's in onze gordijnateliers. Als erkend leerbedrijf is het bij Vadain mogelijk om te werken en te leren tegelijk. 

Werken bij Vadain
Vind je het leuk om in een gordijnatelier te werken of heb je juist meer met logistiek? Ben jij een technicus in hart en nieren of een waar verkoopdier? Bij Vadain kun je alle kanten op, als je 16 jaar of ouder bent.


Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een content marketeer voor onze marketing communicatie afdeling! Ben jij wie wij zoeken? Bekijk de vacature hier.


Aan de slag in het atelier?

Je functie in het atelier? Dat kan van alles zijn! Van knippen tot zomen en van plooien tot ringen zetten. In de interne opleiding die je volgt, gaan we op zoek naar jouw talenten, want die heb je zeker! Houd jij van textiel? Ben je creatief en vind je het leuk om in een team te werken? Dan nodigen we je van harte uit om een keer bij ons langs te komen om te kijken of werken bij Vadain iets voor jou is. 032_LSK8622.jpg 


Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en wil je graag meer informatie?
Neem dan contact op met Henk Slot voor omgeving Genemuiden of met Hubert Beeris voor omgeving Helmond. Hieronder vind je hun gegevens. Uiteraard mag je ook een schriftelijke sollicitatie sturen. Wij kijken naar je uit!

Vadain Genemuiden
t.a.v. Henk Slot
Postbus 166
8280 AD GENEMUIDEN 
hslot@vadain.nl
T 038 385 50 00


Vadain Helmond
t.a.v. Hubert Beeris
Grasbeemd 11
5705 DE HELMOND 
hbeeris@vadain.nl
T 038 385 50 00

#WORK_AREA#