MYTHOS

De hernieuwde waardering van de oude geschiedenis is overal. Oude verhalen die zin en betekenis geven, die in alle tijden toepasbaar blijken te zijn. We nemen deze verhalen mee naar het nu en de toekomst. We zijn geïnteresseerd in de verhalen van toen en vinden het belangrijk dat ze doorverteld worden aan de volgende generatie. Al eeuwen gebeurd dit en iedereen haalt er uit wat voor hem belangrijk is. We reflecteren en laten ons inspireren door de oude vormen en elementen van toen. Griekse oudheid 
De zuilen, de bogen, de kolommen, het borstbeeld en de uitgesproken motieven: we gaan terug in de tijd. Waar de Griekse oudheid de toekomst aantikt, ontstaan explosies van nieuwe kleuren, uitgesproken dessins, elegante stoffen en verrassende combinaties van materiaal, kleur en compositie. Waar de klassiekers omarmt worden en hedendaags design klaar staat om de helden van de toekomst te worden. De pracht en praal van die tijd, gecombineerd met het interieur van nu. Ben jij er klaar voor om de Griekse oudheid in te duiken?

Voor meer inspiratie over de Griekse oudheid kan je terecht op ons MYTHOS Pinterestbord.

Kleuren
De kleuren zijn aards en naturel, met hier en daar versterkte klassieke
tonen zoals diep groen, roestig roze en een hint van lila. 
MYTHOS collectie
De Vadain l else collectie 19/20 gaat over verhalen van toen, geplaatst in de tijd van nu. Waarbij de monumentale vormen zijn vertaald naar nieuwe dessins en structuren. Dit resulteerde in een nieuwe collectie van 11 kwaliteiten, bijna allemaal kamerhoog. Er is veel variatie, van velours en satijn tot linnen en wol. Er is gebruik gemaakt van de ausbrenner-techniek en er zijn kwaliteiten met een fijne lijntekening of een cannage-effect.

Meer interieurtips? Volg ons via
PinterestInstagram en Facebook

#WORK_AREA#