Daarom kies jij voor een interieurstylist!

Wanneer je een nieuwe woning betrekt óf een complete make-over van je interieur wilt, moet je met heel veel dingen rekening houden: afmetingen, materialen, licht, kleuren en… budget. Voor je het weet raak je verzand in alle mogelijkheden, maar gelukkig is zij er dan: je persoonlijke interieurstylist! Ze luistert naar je, helpt je bij het maken van keuzes en zorgt ervoor dat je binnen je budget blijft.


Inspiration Tour
Een goede voorbereiding is het halve werk en daar kun je vast een helpende hand bij gebruiken. Inspiration Tour bestaat uit een grote groep topstylisten die op locatie, bijvoorbeeld bij woonwinkels interieuradvies geven. Heb je een voorkeur voor naturel, industrial, classic, romantic, of heb je een geheel eigen stijl? Het maakt niet uit! Deze stylisten maken voor iedereen een adviesplan die aansluit bij jouw wensen. Straks woon jij in een huis waar je je helemaal thuis voelt!
Advies op locatie
Tijdens een adviesdag op locatie krijg je een individueel advies van 45 minuten. Daarin komt alles aan bod: kleuren, materialen, stoffen en indelingen. Alle suggesties worden uitgewerkt in een interieurschets, zodat je direct kunt zien hoe de keuzes ‘uitpakken’. Na afloop ontvang je een persoonlijke styleguide. Daarop vind je ook de productstalen van je favoriete kleuren en materialen. Compleet en praktisch: een persoonlijk interieurplan waarmee je direct aan de slag kunt! Je kunt er ook voor kiezen om een stylist thuis uit te nodigen!

#WORK_AREA#