over Vadain

Vadain is marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland. Ons stylisten- en inkoopteam doet continu onderzoek naar wereldwijde trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. De medewerkers in onze ateliers maken alle stoffen tot gordijnen. Vadain besteedt veel aandacht aan de kwaliteit. Elk jaar brengen we twee veelzijdige en moderne collecties uit, ingedeeld in verschillende thema’s. De gordijnen van Vadain vind je bij de betere woninginrichters in Nederland, België en Luxemburg


Totaalconcept
Onze missie is het bieden van een totaalconcept op het gebied van interieurtextiel voor de woninginrichter in de Benelux. We bieden naast de collecties ook confectie, automatisering, voorraadbeheer en fysieke distributie. Wil je meer informatie over ons? Neem dan gerust contact met ons op.


Venture Group
Vadain maakt deel uit van Venture Group, een krachtige holding die wereldwijd actief is en meer dan 1000 medewerkers heeft. Onder deze holding horen ook de bedrijven: Vadain International, VConsystInstyle Concepts, V-Access, Equinord, VD&P juristen, Uw Schilderwerk, Into The Source en Hanzeland Personeelsdiensten.


#WORK_AREA#