Uit je winterdip!

Ben jij op die mooie lentedagen ook niet weg te slaan van je balkon? Of uit je achtertuin? Wij bij Vadain snappen dat. De warme lentezon, bloemen die uit de knoppen komen, vrolijke mensen. Ja, het voorjaar is begonnen en het is dus hoog tijd om die in huis te halen met de kleur van het jaar!Fris en onbewerkt
PANTONE geeft je het heerlijke voorjaarsgevoel mee met Greenery, de kleur van 2017. Deze frisse, geelgroene kleur weerspiegelt de behoefte aan een natuurlijke wereld en vitaliteit. Het staat symbool voor het nastreven van je persoonlijke doelen en datgene doen waar je passie ligt.


Groen in huis
De natuur in huis halen doen we al jaren. Denk bijvoorbeeld aan de Scandinavische interieurstijlen die prachtig onbewerkt hout naar binnen brachten in onze huiskamers. Of de urban jungle trend, die we in 2016 zagen. Natuur vind je niet alleen buiten, we omringen ons er binnen ook graag mee. 
Binnentuin
Verwelkom jij deze groene kleur met open armen in je interieur? Of decoreer jij je huis liever met bladmotieven, vogels of vlinders? Om je huis om te toveren in een ware binnentuin kun je voor meer inspiratie een kijkje nemen op ons Pinterestbord. Natuurlijke materialen die fijn bij dit groen combineren zijn marmer en kurk, waar wij al eerder blogs over schreven.


Natuurlijk, Vadain
Meegaan in deze trend betekent niet dat je je hele huis volpropt met planten. Je kunt ‘groene’ elementen ook terug laten komen in gordijnen met een mooie natuurprint. Of denk aan materialen als katoen en linnen, waarmee je de natuurlijke look onderstreept in je woon- of slaapkamer. Een dessin geïnspireerd op buiten maakt het dan helemaal af. Kijk maar eens naar het luchtige Chasing dreams of het mystieke Valley of mystery.  

Krijg je geen genoeg van deze interieurtips? Volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest.  

#WORK_AREA#