Een witte kerst

Het zijn donkere dagen, zo voor de kerst. Maar gelukkig zie veel lampjes in tuinen en aan daken. Hoe krijg je het binnen nou ook zo gezellig? Een wit interieur wordt vaak als een beetje kil gezien, maar je kunt er juist alle kanten mee op. Ook met kerst!


Licht interieur
Een licht interieur geeft ruimte, in huis en in je hoofd. Vaak wordt van wit gedacht dat het je interieur kil maakt. Maar niets is minder waar, mits je de juiste combinaties maakt met andere interieurproducten. Hout en stof zijn hiervoor helemaal geschikt. Neem bijvoorbeeld een warm vloerkleed en kies voor kussens met verschillende prints en materialen. Stof heeft altijd een warm effect op je interieur, ook als je witte gordijnen voor het raam hangt. Heb je witte muren? Dan oogt je kamer nog steeds als één mooi geheel bij het sluiten van de gordijnen. In de voorjaarscollectie van Vadain komt de inbetween Fiton. Deze mooie gordijnstof valt soepel in de plooi en heeft een bijzondere breedtestreep.Klaar voor de kerst
Heb je veel lichte kleuren in het interieur en wil je de warme kerstsfeer in huis? Hang dan een slinger met zwarte sterren voor het raam of kies voor een houten kerstboom witte accessoires. Ook met bijvoorbeeld satéprikkers kun je mooie sterretjes maken en in je plantenpotten steken. Ben je benieuwd naar nog meer do it yourself kerstideeën? Kijk dan op ons X-MAS Pinterestbord! De meeste dingen zijn makkelijk te maken en ze maken je huis in één klap supergezellig!


#WORK_AREA#